Beslutsfrid
KONTAKT

STÄLL EN FRÅGA ELLER BOKA KOSTNADSFRI KONSULTATION

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

för kostnadsfri konsultation

Konsultationen kostar dig ingenting eftersom vill förstå ditt behov och och komma med förslag på hur vi tror att vi skulle kunna hjälpa dig med nyttiga affärsdata.


Under konsultationen diskuterar vi relevanta frågor som bygger på ditt behov. Konsultationen bygger på att vi ska identifiera ett problem, ett behov och att vi till följd av diskussionen kommer fram till en effektiv lösning.


Dessa frågor rör vanligtvis specifika avtal, tröskelvärden, upphandlingsförfaranden, upphandlingsskeden, insamlingsvolymer och period för eventuell insamling.


Tillsammans definierar vi vad som kännetecknar nyttiga affärsdata för just dig samtidigt som vi formulerar en potentiell researchstrategi.


Konsultationen sker med mig - Rikard Andersson - och tar omkring 30 minuter.


Välkommen med din förfrågan!

 
 
 
 
 
 

Beslutsfrid följer reglerna för GDPR. Dina kontaktuppgifter kommer endast att användas för dialog kopplad till Beslutsfrids verksamhet och kommer inte att lämnas ut till 3:e part.

Telefon

+46 (0) 769 00 31 64

Adress

Körsbärsvägen 16, 114 23 Stockholm

Beslutsfrid betyder att vi samlar in, bearbetar och levererar nyttiga affärs- och eller persondata så att våra kunder kan fatta välgrundade beslut, vinna bättre affärer men även  veta vem du gör affärerna med.

Kontakta oss så berättar vi mera om våra tjänster B2G och personresearch, hur det fungerar och riktpriser.

BESLUTSFRID

Affärsdata som hjälper dig vinna fler affärer.